fbpx

Nyerj Trabantot

Duna Auto

Az eredeti mondás így szól: „Ha akarsz egy kalandot, vegyél egy Trabantot!” azonban mi átköltöttük kicsit: „Ha akarsz egy kalandot, nyerj egy Trabantot!”. Merthogy a túránk nem csupán annyiból áll majd, hogy körbepöfögjük az országot, ennél jóval csavarosabb tervvel készültünk, és alig több mint három héttel a Trabant-kaland indulása előtt végre az orrotokra köthetjük, hogy miként kaparinthatjátok meg túránk főszereplőjét!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Először is hadd áruljam el, hogy a túra finanszírozásának egy része szponzorációs pénzből történik, utóbbi miatt néhány matrica lesz majd a Trabinkon, de ebben talán nincs semmi meglepő, reméljük ez nem is fog titeket zavarni.

A másik, sokkal fontosabb dolog, hogy mától (2016.05.29.), egészen a túra végéig (2016. 07. 13-án éjfélig) ti is támogathatjátok a Trabant-kalandot, minimum 601 forinttal, és – hogy legyen némi tétje is a dolognak – aki emellé még kitölti helyesen a lentebb található kvízt, az részt vesz a sorsolásunkon, melyet a túra végeztével ejtünk meg, és ahol nem mást lehet megnyerni, mint a Trabinkat, amivel útnak indulunk.

A játék lezárult!


Szeretnénk továbbá, ha tudnátok, mire költjük a támogatói forintokat! A harmadát jótékonysági célokra fordítjuk, arra gondoltunk, hogy a Bátor Tábor igazán megérdemli a segítséget, bármekkora is lesz az összeg, természetesen részünkről még felfelé lesz kerekítve, úgyhogy ez egy nemes, közös üggyé alakul a végére. A fennmaradó rész az idei túra további költségeire megy el, ami megmarad, azt pedig a jövő évi kalandra tesszük félre, hiszen a célunk az, hogy 2017-ben is nekivágjunk – más útvonalon, és más járgánnyal – az útnak!

Bármennyivel is támogatjátok a Trabant-kalandot, fontosnak tartjuk elmondani: nem arra fog elmenni a pénz, hogy lángost tömjünk a Balaton partján, vagy Wunderbaumot vegyünk a visszapillantóra. Ezekre ott van a saját pénztárcánk. Továbbá eszünkben nem áll visszaélni semmilyen adattal, e-mail címmel, névvel, ami a támogatás küldéséhez, kvíz kitöltéséhez szükségeltetik.

Egy fotós jellegű játékot is kötöttünk a túrához, természetesen ezzel is lehet nyerni, a részletekért katt ide:

retrovasak.hu/fenykepezz-trabit/

A Trabant-kalanddal kapcsolatos további cikkeink (a kvíz kitöltéséhez nem hátrány, ha elolvassátok):

A retrovasak.hu bemutatja: Trabant-kaland 2016

Trabant-kaland – a nagypapa 601-ese

Trabant-kaland – útiterv

Trabant-kaland: egy hónap és indulunk

A túrát itt követhetitek:

retrovasak.hu/category/a-tura/

Bense Róbert

ecotrex
'Fel a tetejéhez' gomb