fbpx

Dacia-kaland – főszerepben a nemes cél

Az idei kalandunk már több fontos eseményen túl van, többek között a debreceni Retropartyzánokon és a Szatmárnémetiben megrendezett Nemzetközi Dacia Találkozón is részt vettünk, sikeresen lezajlott az „50 éves a mi Daciánk” országjáró túra, és az erdélyi kalandunk is. Ezekkel együtt, illetve ezek mellett pedig idén is hirdettünk egy jótékonysági akciót!

blank

Mint ahogy azt már az előző cikkünkben is pedzegettük, a Dacia-kalandra érkező támogatási összegek teljes egészében jótékonysági célokra lesznek fordítva! Az elmúlt években, veletek karöltve több százezer forintnyi összeggel segítettünk különböző szervezeteket, alapítványokat, ami nagyon nagy büszkeség lehet a teljes RetróVasak közösség számára, és ezúton is köszönet mindenkinek, aki részese volt, illetve részese lesz ennek!

A terv most is hasonló: idén a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által üzemeltetett torockói Kis Szent Teréz Gyermekotthon számára szervezzük meg a gyűjtést, és túránk erdélyi hetében el is látogatunk a lakóihoz, átadva közösségünk üdvözletét.

blank
blank
Fotó: Kis Szent Teréz Gyermekotthon

Bízunk abban, hogy veletek összefogva, közösen tudunk segíteni a nehéz sorsú gyermekeknek. A mostani adománygyűjtés során nem szabunk meg minimum támogatási összeget, mindenki annyival segíthet, amennyivel tud és amennyivel szeretne. A túra lezárását követően, augusztus 23-án zárul a gyűjtés!

Az utaláshoz szükséges adatokat alább találhatjátok (a számlaszám magyarországi):

Kedvezményezett számlaszáma: 10300002-20145639-49020126

Kedvezményezett neve: Dévai Szent Ferenc Alapítvány

Átutalás közleménye: Kis Szent Teréz Gyermekotthon támogatás

Ezen nemes cél tudatában még lelkesebben indulunk neki 2019-es túránk erdélyi etapjának, kövessétek a Dacia-kalandot, hiszen még rengeteg élményt szeretnénk szavakba, képekbe, videókba önteni!

blank

A Dacia-kaland eddig megjelent cikkeit ide kattintva olvashatjátok!

A Dacia-kaland támogatói: Duna Autó Zrt., Motoparts Webáruház, Autotveszek.hu 

blank

blankblank

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

'Fel a tetejéhez' gomb