fbpx

Trabant-kaland – 3 nap az indulásig

Az elmúlt hetek viharos gyorsasággal repültek el, mi pedig közben terveztünk, szerveztünk, sokat nevettünk, de persze volt egy kis dráma is, jelenleg pedig az indulás előtti utolsó simításokat végezzük a Trabin, és magunkon is.

blank

Ha még nem hallottatok róla, akkor dióhéjban leírom: a Trabant-kaland a retrovasak.hu 3 hetes magyarországi túrája, melynek alkalmával egy 601-essel fogjuk falni a kilométereket. Ketten vágunk neki az útnak, Csenge mellett én leszek még a Trabi „tartozéka”, amikor pedig éppen nem úton leszünk, akkor cikkeken, fotóriportokon, valamint videós bejelentkezéseken keresztül számolunk be a kaland alatti fontos történésekről! Természetesen titeket is játékba hívunk, hiszen a túra végeztével kisorsoljuk a Trabantot, valamint fotós nyereményjátékot is indítottunk, örülnénk, ha minél többen csatlakoznátok ezen a fronton is.

blank

blank

Viszont most térjünk át a jelenhez, hiszen hosszú hónapok várakozása után hamarosan útnak indulunk! Tudnotok kell, hogy a kis pöfögőnk bár nem OT-rendszámra vár, de amit csak lehetett, az elmúlt hetekben orvosoltunk, a héten pedig meg is érkezett a járgány Budapestről Mezőtúrra, és elkezdődött a készülődés utolsó szakasza. Itthon még volt néhány tennivalónk, az akksi cserés lett, illetve az alapjáraton is kellett állítani – ezúton is elnézést azoktól, akiket feltartottam pár napja az egyik kereszteződésben, amikor lefulladt a szentem, majd megszívta magát, én pedig legalább 2 percig küszködtem, mire sikerült elhagyni a helyszínt. Most azonban úgy érzem, készen állunk, összeállt a túra, és már nagyon várjuk az indulást!

Mint ahogyan a képeken is láthatjátok, viszünk magunkkal eredeti Vulkanfiber bőröndöt (a tetőcsomagtartón), benne kedvenc kazettáinkkal, melyeket majd az út alatt is fogunk hallgatni, a kalaptartón pedig már helyet foglalt bólogató kutyánk, aki Csengétől az Ödön nevet kapta, ezért mostantól csak így fogunk rá hivatkozni, és hogy ne legyen egyedül a kutyus, a Kockásfülű nyúl is csatlakozott hozzá.

Egy szó, mint száz: három nap maradt hátra, kérnék mindenkit, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a túránkat, illetve megköszönnénk azoknak, kikkel az utakon találkozunk, ha türelmesek lennének velünk. Köszönjük mindenkinek a pozitív visszajelzéseket, a biztatást, nélkületek a Trabant-kaland csak egy kósza ötlet lett volna! Legközelebb már a túráról jelentkezünk, kövessétek figyelemmel a bejelentkezéseinket facebookon, instagramon, illetve a Poptarisznya rádióban is!

A részletes útvonalat itt találjátok, hétről-hétre frissül a lista: retrovasak.hu/trabant-kaland-reszletes-programterv/

Bense Róbert

ecotrex

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény, hozzászólás?

'Fel a tetejéhez' gomb